همه چیز درباره ارز near قیمت لحظه‌ای

ارز NEAR بخریم؟ نمودار لحظه‌ای، دلایل خرید توکن NEAR PROTOCOL به زبان ساده

ارز NEAR یکی از ارزهایی است که این روزها نام آن را زیاد میشنویم. این ارز به سرعت به 50 ارز برتر تبدیل شد. اما چه دلایلی باعث میشود خریداران ارز نیر به آینده ارز NEAR امیدوار باشند و آن را خریداری کنند؟ در این مقاله به زبان ساده به بیان تمام دلایل موجود میپردازیم و در انتها گروه تلگرام و توییتر و وبسایت رسمیnear را برای کسب اطلاعات بیشتر برای شما قرار میدهیم.

نمودار لحظه‌ای ارز NEAR

قبل از اینکه به بیان دلایل خرید این ارز بپردازیم بد نیست نگاهی به دلیل به وجود آمدن و توسعه آن داشته باشیم.

ارز دیجیتال NEAR Protocol (نیر پروتکل) چیست؟ 

پروژه NEAR طبق تعریفی که در سایت رسمی آن نوشته شده است، بستری برای ایجاد و توسعه برنامه‌های غیرمتمرکز است. در این بلاکچین امنیت و سرعت مورد توجه زیادی قرار گرفته است.

قبل از معرفی NEAR Protocol، استفاده از بلاکچین برای کاربرانی که تحربه کافی نداشتند مشکل بود و فراهم آوردن یکی از ارکان اصلی تولید نرم افزار، یعنی کاربرپسند بودن برای تولید کنندگان مشکل بود.

همین موضوع یکی از دلایلی بود که باعث شد برنامه نویسان یزرگی مثل الکساندر کاینوف و ایلیا پولوسوکین به فکر تولید بستر جدیدی بیافتند. البته این موضوع تنها دلیل نیست و این ارز اهداف بزرگ دیگری مانند سرعت انجام تراکنش و امنیت را نیز دنبال میکند.

سازندگان NEAR آن را اینگونه توصیف میکنند:

NEAR is buildre’s fastest path to the market.Do things that you didn’t think were possible on blockchain.

تقریبا میتوان گفت نییر پروتکل همان کار اتریوم را انجام میدهد اما بسیار بهینه تر! در ادامه به دلایلی که خریداران این ارز را میخرند میپردازیم.

دلایل با ارزش بودن ارز NEAR

تیم توسعه دهندگان NEAR Protocol

زمانی میتوان گفت که شبکه ای با ارزش است که افراد متخصصی در پشت پرده آن در حال کار باشند. شبکه NEAR توسط دو برنامه نویس با سابقه به نام های الکساندر کاینوف (Alexander Skidanov) و ایلیا پولوسوکین (Illia Polosukhin) بنیان گذاری شد.

الکس کاینوف در سال 2009 در مایکروسافت و در سال 2011 به مدت 5 سال سرپرست مهندسان و معماران کامپیوتر در شرکت memSQL بود. همچنین دارنده دو مدال ICPC در سالهای 2008 و 2005 است. اگر دانشجو یا فارغ التحصیل رشته کامپیوتر باشید احتمالا با مسابقات ICPC آشنایی دارید.

ایلیا پولوسوکین یکی دیگر از بنیان گذاران اصلی پروژه نییر هم سابقه بسیار زیادی در صنعت کامپیوتر دارد. ار سوابق او میتوان به 3 سال کار در شرکت گوگل اشاره کرد. همچنین او یکی از طراحان و نقشهای کلیدی گوگل برای طراحی هسته google search بود.

غیر از این دو نفر بسیاری از افراد متخصص دیگری در گوشه و کنار دنیا در توسعه این پروتکل نقش دارند که لیست تمامی این افراد را میتوانید در این لینک مشاهده کنید. نگاهی به لیست این افراد خیال افراد را از وجود تیم توسعه خوب در پشت پرده که یکی از موضوعات مهم میباشد راحت میکند.

تیم توسعه دهنده ارز near

NEAR رقبای اصلی

پروتکل near تقریبا همانند اتریوم عمل میکند. هنوز راه زیادی برای کنار زدن رقیب بزرگی مثل اتریوم دارد اما اتریوم مشکلات زیادی داشت که near با برطرف کردن آنها میتوان به آن امیدوار بود.

از جمله این مشکلات میتوان به گران بودن و کند بودن اتریوم اشاره کرد. مشکلات بزرگی که صاحبان اتریوم را به این فکر انداخت که به دنبال توسعه اتریوم 2 باشند. اما near چگونه مشکلات از این دست را حل میکند؟

NEAR با استفاده شاردینگ توانست سرعت و هزینه تراکنشها را بهبود ببخشد. شاردینگ چگونه کار میکند؟ با شاردینگ هر شبکه به چندین شبکه تقسیم میشود که این شبکه ها به صورت موازی تقسیم میشوند. همین موضوع باعث افزایش سرعت میشود.

نکته قابل توجه دیگر این است که درصورت نیاز به ارتباط ببین Near و اتریوم هم سرویسی هست به نام rainbow bridge که یک پل ارتباطی trustless بین این دو بلاکچین هست و از طریق این پل میتونیم توکن های erc20 و NFT رو به راحتی و با اطمینان کامل منتقل کرد.

پل ارتباطی میان اتریوم و near protocol

تعداد توکنهای موجود

یکی از نکات مهمی که میتواند در ارزشمندی یک توکن تاثیرگذار باشد، تعداد توکنهای موجود و شناور در بازار است. همانطور که میدانید تعداد هرچه کمتر باشد، ارز ارزش بیشتری پیدا میکند و به طبع قیمت آن بالاتر میرود. در فاز اول تعداد 1 میلیارد توکن برای عرضه تولید شده است. اما به یکباره اما آنها توزیع نشده است و برای توزیع آن برنامه‌ای پنج ساله در نظر گرفته شده است.

این تعداد توکن در طی این پنج سال به روشهایی که در نمودار زیر میبینید آزاد خواهند شد.

near genesis pie chart

تا این زمان که این مقاله منتشر میشود طبق آخرین آپدیت که در سایت رسمی پروتکل near منتشر شده است میتوانیم نمودار زیر را ببینیم.

near-supply

نکته قابل توجه درباره این ارز این است که با هربار تراکنشی که توسط این پروتکل انجام میدهید، ۳۰ درصد از کارمزد تراکنش‌ها به مالک قرارداد هوشمند یا اپلیکیشن که این قرارداد را تولید کرده می‌رسد و ۷۰ درصد باقی مانده توسط پروتکل سوزانده می‌شود. این موضوع به این معنی است که زمانی که استفاده از این ارز در آینده همه گیر تر شود توکنهای بیشتری سوزانده میشود و ارزش آن بالا و بالاتر میرود.

در حال حاضر تعداد 315 میلیون توکن near منتشر شده است و ارزش این بازار معادل 1790000000 دلار میباشد. با این ارزش بازار این ارز در این تاریخ در رتبه 49 قرار گرفته است.

برای نگهداری ارز NEAR از چه کیف پولهایی میتوان استفاده کرد؟

مانند بسیاری دیگر از ارزهای دیجیتال، ارز NEAR را نیز میتوانید در کیف پولهای برجسته مانند Trust wallet و ledger نگهداری کنید و مشکلی برای شما پیش نخواهد آمد. البته کیف پول مخصوص ارز NEAR نیز به وجود آمده که مخصوص استک کردن این توکن است.

کیف پول رسمی ارز near

توییتر و گروه تلگرامی رسمی NEAR Protocol

برای مطلع شدن از آخرین اخبار این ارز به راحتی میتوانید توییتر رسمی NEAR به آدرس در آدرس زیر را دنبال کنید. همچنین

https://twitter.com/nearprotocol

همچنین در گروه تلگرامی NEAR به آیدی @cryptonear، دارندگان آن از سراسر دنیا دور یکدیگر جمع شده‌اند.

https://t.me/cryptonear

منبع مقاله : وبسایت رسمی ارز NEAR

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا